Vietnamkrigen nøgen pige sex historier datter

Modne chat hovedstaden

01/05/ · Journalist, TV 2 Udland Billedet af den 9-årige Kim Phuc, der nøgen løber væk fra sin landsby, blev taget den 8. juni Det chokerede verden, der her så, hvor brutal krigen i Vietnam var og billedet med til at påvirke opfattelsen af lisei.dk: Jeppe Krogager. 09/09/ · Facebook vil alligevel tillade det verdensberømte foto af Phan Thi Phuc, den vietnamesiske pige, som løber nøgen med ryggen i brand efter et amerikansk napalmangreb under lisei.dkted Reading Time: 2 mins.

Fredag skrev chefredaktøren på Norges største avis et åbent brev til Facebook-boss Mark Zuckerberg. Denne gang er det gået ud over det verdensberømte fotografi fra Vietnamkrigen, hvor en nøgen niårig pige i flygter fra amerikanernes napalmbomber. Det ikoniske billede, som engang var med til at vende folkestemningen i USA imod krigen, blev slettet fra en norsk forfatters væg , fordi den nøgne hud var for stærk kost til Facebook.

Det fik fredag Norges statsminister, Erna Solberg, til at dele billedet på sin facebookside og opfordre til »åben og fri debat«. Få timer senere var hendes opdatering også slettet.

Min fisse lugter Kontakt mandlig escort Nogen kvindelig moden

En nøgen 9-årig pige, der flygter fra et napalmangreb. Billedet er verdenskendt og vandt i den prestigefyldte Pulitzer-pris til fotografen Nick Ut. Men uanset den journalistiske værdi og historiske betydning blev billedet prompte fjernet af Facebook, da en norsk forfatter i sidste uge delte det på verdens største sociale medie. Fordi Facebook ikke tillader nøgenbilleder. Censuren fik flere op i det røde felt, ikke mindst efter Norges største avis – Aftenposten – på lederplads anklagede den Facebook-stifter Mark Zuckerberg for at misbruge sin magt.

Dansk piger skuespiller er nøgen Thai massage hillerod erotisk Sex i middelalderen

10/09/ · Den nu årige Kim Phuc har været omdrejningspunkt i en heftig debat, efter Facebook fjernede det historiske billede fra Vietnam-krigen, hvor hun kommer løbende nøgen efter et napalm-angreb. I en mail til Aftenposten forklarer hendes talsperson for stiftelsen The Kim Phuc Foundation, hvor lettet Kim Phuc er over Facebooks afgørelse om at tillade billedet alligevel. Det sociale medie har lavet en kovending efter kritik over censur af billede af nøgen pige fra Vietnamkrigen. Det ikoniske foto fra Vietnamkrigen, som først blev fjernet af Facebook, men som nu bliver tilladt igen Nick Ut/Polfoto. Ritzau. Fredag, september –

Fætter kusine sex novelle sommerhus

Efter et ikonisk pressebillede er blevet censureret på Facebook, skriver Aftenposten, Norges største avis, et åbent brev til Facebook og Facebook-stifteren, Mark Zuckerberg. Billedet er det kendte billede fra Vietnamkrigen af nogle børn, heriblandt en nøgen pige, der flygter fra det amerikanske napalmangreb. Den norske statsminister, Eva Solberg, har efterfølgende skrevet en Facebook-opdatering, hvor hun sympatiserer med Aftenpostens holdning og selv offentliggør billedet.

Den opdatering blev dog fjernet af Facebook ,mens Erna Solberg sad i et fly uden adgang til internet, udtaler hendes sekretær, Sigbjørn Aanes. Erna Solberg forklarer til NRK, at billedet er et vigtigt symbol på ytringsfriheden og samtidig en politisk hændelse, som vi ikke må glemme, bare fordi der er et nøgent barn på billedet. Kulturministeren Linda Hofstad Helleland valgte også at bakke Aftenposten op i en opdatering på Facebook.

I denne opdatering skrev hun blandt andet, at alle, uanset om det drejede sig om privatpersoner eller politikere, er nødsaget til at ligge et pres på Facebook for at opnå større åbenhed og klarere retningslinjer. Men også denne opdatering blev fjernet af Facebook. Chefredaktør på Aftenposten, Espen Eigil Hansen skrev i sit åbne brev til Mark Zuckerberg, at han synes at Mark Zuckerberg misbruger sin magt, at han ser ham som verdens mest magtfulde redaktør, men at han ikke mener, at Facebook-stifteren lever op til sin status som verdens mest magtfulde redaktør.

Chefredaktøren pointerede i øvrigt, at han mente at ubehagelige billeder, og anden information, er vigtige for at bibeholde frie og uafhængige medier, også selvom indholdet er noget, som magthavere ikke vil forholde sig til. Men netop fordi magthavere ikke vil forholde sig til det, er de vigtige. Store dele af brevet er blevet gengivet i både The Guardian og Der Spiegel, og har derfor fået stor omtale internationalt. Billedet har tidligere været omtalt i medierne.

Erotisk anal massage Nogen gravide kvinder Nogen kvinde med lommeure pa baggrunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *