Kesi & gilli fissehul prod benny jamz facebook fisse ronni

Pigerne vis os deres fisser

09/06/ · B.O.C, Gilli & Kesi – Fissehul live @ Distortion, Adidas Blocc Party Author: Sive1. 01/02/ · View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of “Fissehul” on Discogs.

Kesi – Følelsen live The Voice ‘ Kesi – Op ft. Gilli, Benny Jamz. Kesi – Vors ft. Sivas, Gilli. Kesi: Mine vigtigste rim. Kesi – Ung Spiller ft.

Stephanie star nøgen Åbne store fisser Stephanie star nøgen

BOC jer rammer hårdt. C bombs over copenhagen ikke har som sådan brug for mass ebdrup, men at sige han trækker dem ned? Jeg er ekstremt vild med Gillis stil! Han har en utrolig fed måde at flowe på! Send en kommentar. Kontakt Bliv skribent Redaktionen Om os. Comments: 4 Etiketter:.

3 girls lesbisk kiss pornhub Nye fisse film i hd Sex film med mor og søn sprøjt i fissen

Fissehul Lyrics: De vil gern’ snak’ på deres ting / Blære sig og belærer mig om at pap’ på deres ting / Men Gilli holder vagt på deres ting / Så folk der ikk’ trykker, tag og rap på jeres. [Intro: Benny Jamz] / A Mi Ah Seh A Benny Jamz production, definitely / [Omkvæd: Kesi] / De mænd vil gern’ sende, men har slet ingenting / På Gilli og Slem – ingen af dem ka’ røre.

Mads holger nøgne piger dicere

Det er syv år siden, en grynet YouTube-video, hvor rapperne Gilli og Kesi sang “Fissehul”, først så dagens lys. Kort efter blev Danmark bekendt med rapcrewet B. Lørdag aften stod i dén grad i rapcrewets tegn, da de prestigefyldte Danish Music Awards blev uddelt. Hele tre gange måtte Gilli på scenen for at hente en pris – den ene gang flankeret af en stor del af crewet – heriblandt Kesi, Sivas, Benny Jamz, Noah Carter og Hennedub – da han blev belønnet for årets udgivelse for “Rica”.

Rapperen Noah Carter blev årets nye talent, og Hennedub kunne hjemtage prisen for årets danske producer for at stå bag de mange hits, som rapperne har væltet Danmark med. Både Gilli og Kesi indtog scenen mellem prisoverrækkelserne for at optræde med numrene “Habibi Aiwa” og “Følelsen”. Med andre ord sad rapcrewets fingeraftryk på det meste af aftenen, og det skaber glæde hos de involverede.

Det er mega motiverende og betyder bare, at vi kører endnu hårdere på, siger produceren Hennedub med det borgerlige navn Henrik Bryld Wolsing. Også rapperen Kesi kan mærke, at både publikum og musikbranchen bakker op om de unge drenges projekter. Jeg tror, at grunden, til at vi bliver så glade, er, at vi er ikke fra det samme sted som alle mulige andre. Vi har haft nogle drømme, vi har prøvet at udleve, og når det endelig sker, og det så ovenikøbet er en kollektiv følelse, som vi kan være sammen om, så betyder det bare meget mere end noget andet, siger han.

Jeg er super glad for, at det ligesom er alle, der ender med at have det godt, siger han om crewets bedrifter. De ting, der motiverer os, de skubber os til at gøre det bedre og bedre. Vi er Danmarks værste mareridt, siger han med et glimt i øjet. Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.

Erotisk massage svinninge Thai massage hillerod erotisk Sex slave novelle overvægtig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *